Mladi fudbaleri Srbije sastaju se sa selekcijom Jermenije u trećem kolu grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Utakmica u Jerevanu počinje u 16.00 uz direktan prenos je na RTS 1, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok mečeva i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Fudbaleri Srbije do 21 godine u Jermeniji nastavljaju nadmetanja za plasman na Evropsko prvenstvo koje će 2023. godine biti održano u Rumuniji i Gruziji.

Selekcija Srbije nije najbolje počela kvalifikacije jer je na startu u Staroj Pazovi poražena od Ukrajine sa 0:1, a potom je remizirala na gostovanju u Severnoj Makedoniji sa 0:0.

Naša selekcija je trenutno na 5, mestu u grupi, prva je Ukrajina sa 6 bodova, drugoplasirana Francuska i trećeplasirana Farska ostrva imaju po 4 boda, a upravo Jermenija je četvrta sa 3 boda, dok je Severna Makedonija poslednja takođe sa jednim bodom.

Utakmica mladih reprezentacija Jermenije i Srbije u Jerevanu počinje u 16.00 uz direktan prenos je na RTS 1, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok mečeva i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Ostavi komentar

Translate »