Majk Tajson je maksimalno ozbiljno shvatio susret sa Džejk Polom, poznatim jutjuberom i influenserom, te se zbog tog okršava odrekao čak dve stvari koje najviše voli.

Majk Tajson, legenda svetskog boksa, i Džejk Pol, poznati jutjuber i influenser, spremaju se za epski okršaj u boksu zakazan za 20. jul u Arlingtonu, Sjedinjene Američke Države. Dok su mnogi smatrali da će ovaj meč biti egzibicioni, iz Polove organizacije „Paul’s MVP Promotions“ stigla je potvrda da će se raditi o profesionalnom duelu.

Tajson je u razgovoru za Forbs otkrio da se maksimalno ozbiljno priprema za taj okršaj. Otkrio je da je trenutno u potpunoj disciplini, trenira tri puta dnevno i odrekao se dve velike strasti u životu – marihuane i sek*a.

“Trenutno živim disciplinovano. Prošlo je šest nedelja otkako sam se naduvao ili se**ao. Nisam to radio od kad sam bio dete. Mrzim što ne mogu da pušim, ali se pretvaram da volim. Mrzim što ne mogu da spavam sa svojom ženom, ali se pretvaram da volim.”

Ovaj dvoboj obećava da će biti uzbudljiv, posebno imajući u vidu Tajsonov legendarni status kao bivšeg svetskog šampiona i majstora nokauta. Tajsonova poslednja profesionalna borba datira još iz 2005. godine, dok je poslednji egzibicioni meč održan 2020. protiv Roja Džonsa Jr.

S druge strane, Džejk Pol, popularni jutjuber i influenser, ima impresivan niz u profesionalnom boksu. Uprkos relativno kratkom stažu u sportu, sa samo četiri godine iskustva, Pol se borio u deset profesionalnih mečeva, od kojih je pobedio u devet, od kojih je šest završeno nokautom.

Jedini poraz doživeo je od Tomija Fjurija, brata poznatijeg boksera Tajsona Fjurija.

Svet će imati priliku da uživo prati ovaj spektakularni okršaj putem Netflixa.

Tajson će za ovu priliku inkasirati značajnu sumu novca, prema navodima njegovog prijatelja i bivšeg UFC šampiona Henrija Sejuda, to će biti čak 20 miliona dolara.

sport.org.rs/sportal/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »