02, May, 2024, Belgrade -The President of the Republic of Serbia, Aleksandar Vucic, received the delegation of the Boxing Association of Serbia and members of the professional staff and boxing team, who won medals at the recently held European Championship in Belgrade. Aleksandar Vucic. Photo: A.K./ATAImages 02, maj, 2024, Beograd - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vucic primio je delegaciju Bokserskog saveza Srbije i clanove strucnog staba i bokserske reprezentacije, koji su osvojili medalje na nedavno odrzanom Evropskom prvenstvu u Beogradu. Photo: A.K./ATAImages

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučićprimio je danas delegaciju Bokserskog saveza Srbije i članove stručnog štaba i bokserske reprezentacije.

Reč je o sportistima koji su osvojili medalje na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

  • Da vam se zahvalim za veliku radost koju ste doneli našoj zemlji, našem narodu, ekipno ste osvojili drugo mesto, odmah posle Ruske Federacije, a najviše što ste decu vratili u sale, što su nam sale pune… – rekao je predsednik Srbije obraćajući se našim sportistima, osvajačima medalja na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

  • Verujem da ćete nas još mnogo puta obradovati – dodao je on naglasivši da će ih za koji dan sačekati i pare na računu od države a koje su namenjene osvajačima medalja.

  • 17 medalja dame i muškarci 9, žene su nam uvek uspešnije… Zasad imamo 3 predstavnika na OI u Parizu iz Srbije… Beskrajno sam vam zahvalan – rekao je Vučić dodavši da će iza Bloka 45, u blokovima 71 i 72 biti izgrađen veliki Bokserski centar.

sport.og.rs/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »