Marketing

ZAŠTO DA SE OGLAŠAVATE KOD NAS?

Kao najstariji sportski list na Balkanu, kao najveći medijski sportski brend u regionu i specijalizovani portal nudimo ciljano oglašavanje. Nove posete našem sajtu rastu iz dana u dan, ali želimo da napomenemo ono što nas čini posebno ponosnim, a to je da sa svakom novom posetom zapravo dobijamo stalnog posetioca portala, što je i bila naša vizija na samom početku.

Portal www.sport.org.rs je servis sportske medijske Srbije kao i regiona. Budite informisani, promovišite svoj posao i predstavite vašu kompaniju i povežite se sa kompanijama u sportu preko našeg portala.

KO SU POSETIOCI NAŠEG SAJTA?

Pored nekadašnjeg i budućeg štampanog izdanja časopisa “Sport”, predstavljamo Vam novi i modernizovan portal koji predstavlja svakodnevna obaveštavanja.

Pored tekstova iz svih oblasti sporta, pratimo dešavanja u sportu i kao specijalizovani portal vas informišemo o svim dešavanjima uključujući i ona koje redovno posećujemo i na kojima učestvujemo, kako kod nas tako i u regionu i svetu.

Možete nas pratiti iz kancelarije preko svojih računara, ali i van kancelarije uvek možete biti obavešteni – jednostavno, posetom našeg portala putem svog mobilnog telefona i čitati o aktuelnostima, zanimljivostima i najnovijim dostignućima iz sveta sporta.

INTUITIVNO OGLAŠAVANJE

U zavisnosti od toga šta želite da oglašavate, brend, proizvod ili uslugu, naš iskusni tim će vam kreativnim predlozima pomoći, kao i u vezi sa izradom banera i kreiranja oglasa i članaka koje želite da objavite.

OGLAŠAVANJE NA RADIO SPORTU

Pored oglašavanja na portalu Sport, nudimo vam, sa popustom od čak 50%, uporedno oglašavanje na portalu Radio Sport i talasima našeg sportskog radija, jedinog sportskog radija u Srbiji i u regionu.

Cene reklamnog prostora

Sva fizička i pravna lica zainteresovana za oglašavanje na oficijelnom portalu lista Sport i na radiju mogu se obratiti službi marketinga mejlom ili telefonom:

E-mail: redakcija@sport.org.rs

Telefon/Viber/WhatsApp: +381641991813

Račun: 360-0381641991813-45

Translate »