SKUPŠTINA FS SRBIJE: Rad jedini protiv Kokeze

Rad protiv Kokeze – Inicijativa Rada na redovnoj Skupštini Fudbalskog saveza Srbije da se smeni predsednik Slaviša Kokeza – nije uspela

INICIJATIVA Rada na redovnoj Skupštini Fudbalskog saveza Srbije da se smeni predsednik Slaviša Kokeza – nije uspela!

Direktor „građevinara“ Uroš Tošić (na slici sa crvenim kartonom) je posle ponovoljenih optužbi na račun FSS i njegovog predsednika, zatražio od delegata da se glasa o poverenju rukovodstvu. Kokeza nije prisustvovao sednici Skupštine, vodio je potpredsednik Novica Tončev koji je i protiv pravila Statuta predlog stavio na glasanje. Rezultat: 75 zelenih i jedan crveni karton, pa je direktor Rada ostao usamljen u svojoj ideji.

Skupština FSS je usvojila Izveštaj o poslovanju u prošloj godini i plan za 2017. u kojem je posebna pažnja data izgradnji stadiona, administrativne kuće, ali i borbi za regularnost takmičenja na svim nivoima. U završnici sednice dodeljene su tradicionalne nagrade najboljim sudijama (Milorad Mažić sa ekipom) i najperspektivnijim trenerima (Nenad Lalatović i Nemanja Savić), fudbalerkama (Tanja Đapić i Alegra Poljak) i fudbaleru (Uroš Đurđević).

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: