Susret dve najbolje plasirane ekipe na tabeli Prve lige Srbije, Radničkog 1923 i Kabela, nije doneo previše šansi za golove, pa je utisak da je podela plena najrealniji ishod ove borbene, takmičarske utakmice na stadionu „Čika Dača” (0:0).

Novosađani su i u četvrtom uzastopnom odmeravanju snaga sa kragujevačkim prvoligašem uspeli da ostanu neporaženi. Kabel se još jednom pokazao kao tvrda i veoma disciplinovana takmičarska ekipa, koja je u stanju da odigra na rezultat, pa stoga i ne čudi što se od početka sezone nalazi u samom vrhu tabele.

– Jedna prava takmičarska utakmica po teškom terenu za igru. Mi smo nakon nešto slabijeg početka utakmice vremenom podigli nivo igre, naročito u drugom poluvremenu, kada smo stvorili i nekoliko izglednih prilika za gol. Nažalost, i ovoga puta je izostala prava završnica, ali kada se sve uzme u obzir, mislim da je remi najrealniji ishod ove utakmice – sumirao je utiske Nemanja Kaćanski, prvi saradnik šefa stručnog štaba kragujevačkog prvoligaša Aleksandra Linte.

Kragujevčani su nakon 25. kola zadržali 7 bodova prednosti 9 kola pre kraja prvenstva i čvrsto drže prve mesto.