Osvajanje Australijen opena prvi cilj

Đoković: Prvi cilj – osvajanje Australijen opena!

Konačno se vraća i teniski svet mu se raduje! Novak Đoković, posle pola godine neigranja zbog povrede, neokrnjenih (dakle, najviših mogućih) ambicija izlazi ponovo na teren.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je prvi cilj u sezoni osvajanje sedme titule na Australijan openu.

„Kao i ostalih 127 tenisera boriću se za trofej, zato sam i stigao u Australiju. Želim da pobedim u svakom meču i na kraju osvojim trofej“, poručio je Đoković uoči prvog grend slem turnira u sezoni.

Đoković, sa šest titula u Melburnu rekorder tog turnira zajedno sa Rojom Emersonom, ističe da ima veliki motiv.

„Svaka godina nosi novi izazov. Radio sam naporno za start nove sezone kako bih bio spreman i u formi. Sa nestrpljenjem čekam početak Australijan opena“, dodao je Novak.

„Uvek se menjate. Svakog dana, svaka ćelija u vašem telu se menja. Zato radim jako, želim sebe da dovedem u pravo stanje svesti. Jedva čekam da se takmičim“, istakao je Đoković-

Đoković, nakon šestomesečne pauze zbog povrede lakta, na teren se vraća na egzibicijama u Kujongu i turniru „Taj brejk tens“, što će predstavljati uvertiru za takmičenje na popularnom Ozi openu.

Izvor RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: