Mekel isplaćen, Zvezda može da registruje igrače!

Mekel namiren – Košarkaški klub Crvena zvezda skinut je sa liste BAT i moći će da dovodi igrače za sledeću sezonu, potvrdila je Međunarodna košarkaška federacija (FIBA).

FIBA poslala dopis KK Crvena zvezda mts u kome je klub obavešten da mu je skinuta zabrana registrovanja novih igrača, i da je skinut sa liste BAT.

„Poštovani, ovim potvrđujemo prijem potvrde da je izvršena uplata, čime je ispoštovana procedura kako bi se klubu ukinuo BAT. Kao rezultat toga, FIBA skida KK Crvena zvezda mts sa liste klubova kojima je zabranjeno da registruju nove igrače, što je i obrazloženo u članu 3-335 FIBA propisa. Molimo Vas da primate k znanju da je kopija ovog dopisa poslata i u Vaš nacionalni savez, kao i u regionalnu kancelariju FIBA, kako bi ova odluka što pre stupila na snagu.Zahvaljujemo Vam se na saradnji u ovom slučaju”, stoji u dopisu generalnog sekretara FIBA Patrika Baumana

Zvezda je sa zadovoljstvom konstatovala da je FIBA konačno pokazala ekspeditivnost i brzo reagovala na dopis i apel kluba, nakon isplaćene poslednje rate Izraelcu Galu Mekelu, koja je izvršena u sredu 26.jula.

Ovim je uklonjena i poslednja prepreka da KK Crvena zvezda nastavi sa planiranim aktivnostima tokom prelaznog roka.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

One Thought to “Mekel isplaćen, Zvezda može da registruje igrače!”

  1. […] za francusko čudo – Crvena zvezda nastavlja sa sklapanjem tima za narednu sezonu, a kako prenose turski mediji, Matijas Lesor jedan […]

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: