Maldini sa Srbima do Lige šampiona?

Plan do kraja septembra posle dovođenja trojice igrača veoma ambiciozan, ali koliko je realno? Naši ključ u stvaranju moćnog tima? Sa Jovićem i Milenkovićem bi to bilo više nego realno, smatraju mediji naklonjeni „Rosonerima“

Milan neće stati, pošto je obezbeđen potpis Ibrahimovoića koji je lider ekipe, završen posao oko Tonalija i Brahima Dijaza, Maldini nastavlja sa pregovorima oko pojačanja.

Naime, blizu je dogovora oko povratka Bakajoka na „San Siro“, izgleda da je u pitanju pozajmica, šef transfer operacija i legenda Milana želi da otkup smanji na 20 miliona.

Šta još nedostaje?

Rezervni napadač, i dalje pokušavaju da nagovore Real da im pozajmi Jovića, ali nema napretka, jer Real, ako bude pustio Srbina, to će morati da bude negde gde mu je minutaža garantovana.

Šta još želi Pioli?

Desnog beka, jednog štopera i drugog golmana, odnosno zamenu za Donarumu.

Priča oko Kjeze nije realna, Milan nema novca za takva pojačanja, što se desnog beka tiče, nema i dalje dogovora oko Orijea.

Pioli bi najradije ubio dve muve jednim udarcem, Bleki Milenković može da igra na obe pozicije u odbrani, ali Toskanci traže 40 miliona evra. Ništa ni od toga da Paketa smanji cenu kao deo posla oko srpskog reprezentativca, ali se i dalje pregovara.

Real je nudio Naća, koji bi zatvorio mesto štopera, ali u Milanu žele mlađeg igrača koji će stasavati uz tandem Romanjoli-Kjaer.

Sve u svemu, tim bi trebalo da bude jači nego prošle sezone i nadaju se nastavi sa onim što je pokazivao nakon pandemije. Sledi i debi u Evropi protiv Šamroka, zagrevanje za Seriju A. Pred Piolija je stavljen jasan zadatak, da se posle dugih sedam godina vrati u Ligu šampiona…

Sa Jovićem i Milenkovićem bi to bilo više nego realno, smatraju mediji naklonjeni „Rosonerima“

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: