LJUDINA – Banetov potez oduševio Evropu!

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović još jednom je oduševio svojim potezom, a priču o prelepom gestu fudbalera Čelsija prenose momci sa portala „Copa90“.

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je u subotu selekciji Velsa u okviru 4. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će 2018. godine biti održano u Rusiji i uspela da se iz Kradifa vrati sa osvojenim bodom.

Među ljubiteljima fudbala koji su se u subotu veče našli na tribinama stadiona u Kardifu bio je i mladić sa specijalizovanog portala „Copa90“ koji je tom prilikom zabeležio nešto što je ovoga puta promaklo medijima u našoj zemlji.

Pomenuti portal prenosi priču vezanu za kapitena Srbije i fudbalera Čelsija Branislava Ivanovića koji je u Kradifu uradio nešto izuzetno lepo.

Branislav Ivanović je uoči meča sa Velsom kupio 50 karata i poklonio ih školracima koji su te večeri želeli da prisustvuju utakmici.

Osim toga kapiten „Orlova“ je posle utakmice našao vremena da se upozna sa klinčadijom koja je bila oduševljena samom činjenicom da ima prilike da se bar na kratko susretne sa Branislavom Ivanovićem.

Nedavno smo pisali kako je Banetov klupski i reprezentativni kolega napravio sjajan gest u svojoj rodnoj zemlji o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Posle svega, možemo samo da čestitamo našim reprezentativcima koji su i pored velike slave i novca uspeli da ostanu ljudi!

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: