Lalatović: Ako sve bude fer, Čukarički može da bude šampion

BEOGRAD – Mladi fudbalski stručnjak Nenad Lalatović predstavljen je danas kao novi trener Čukaričkog, najavivši velike rezultate i napad za šampionsku titulu u narednim godinama.

Lalatović je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog brda, nakon što je nedavno napustio Vojvodinu.

„Oduvek sam govorio da je Čukarički najorganizovaniji klub u ligi i velika je čast biti deo njega. Drago mi je što ću sarađivati sa predsednikom Obradovićem i sportskim direktorom Matijaševićem, verujem uspešno. Žao mi je što imamo samo 20 bodova, Čukarički zaslužuje mnogo više i došao sam da poboljšam igru, siguran sam da će se to desiti“, rekao je Lalatović na konferenciji za medije pred mnogobrojnim novinarima.

On je dodao da ima dodatnu obavezu jer mu je ukazano veliko poverenje zbog dugoročne saradnje.

„Moje ambicije su uvek visoke, verujem da ćemo ove sezone izboriti plasman u plej-of, a naredne ponovo biti hit u Superligi. Znam da je za mnoge to nemoguća misija, ali za mene nije“, poručio je mladi stručnjak.

Na pitanje novinara da li je realno da Čukarički bude prvak Srbije, Lalatović je odgovorio potvrdno, ali dodao da mu je neophodan isti tretman kao i ostalim klubovima.

„Ako sve bude fer i pošteno, da na svakom meču suđenje bude 50-50, verujem da bi Čukarički u naredne tri godine mogao da bude šampion“, kazao je on.

Lalatović je dodao da mu neće smetati crno-bele boje kluba, nakon što je u trenerskoj karijeri radio samo sa crveno-belima.

„Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvena zvezda, Vojvodina, svi su imali crveno-bele boje. Zadovoljan sam dosadašnjim rezultatima, a videćemo kakve ću praviti sa ovim bojama“, rekao je Lalatovic.

Sportski direktor Vladimir Matijašević zadovoljan je činjenicom da je doveo trenera sa kojim je uspešno sarađivao u Napretku.

„Lalatović i ja poznajemo dugo godina, mislim da je neophodan u ovoj nezavidnoj situaciji. Uveren sam da će razmrdati ekipu, koja ima kvalitet, ali se nalazi na mestu na kojem ne zaslužuje“, poručio je Matijašević.

Foto Tanjug

Izvor

Pročitajte i ovo:

0 Thoughts to “Lalatović: Ako sve bude fer, Čukarički može da bude šampion”

  1. Janko

    Ma ti si strasan skocko, svud gde si ti i u kom klubu sve je najboje,mnogo
    si pun sebe a znanja malo, svaku utakmicu ti sudis

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: