BOŽOVIĆ POTVRDIO: Ostajem u Zvezdi, takav je dogovor!

Crnogorski stručnjak Miodrag Božović i definitivno ostaje na klupi Crvene zvezde, što je potvrdio u kratkoj izjavi za “Novosti”

MIODRAG Božović predvodiće Crvenu zvezdu i u prolećnom delu šampionata. Čelnici crveno-belih su minulih dana uveravali da imaju trenera, ali se niko nije usuđivao da javno kaže: “Božović ostaje”. Potvrdu smo danas konačno dobili od samog Božovića koji je minuli vikend proveo u Holandiji sa decom.

  • Ostajem u Zvezdi, tako smo se dogovorili – kratku i jasnu poruku “Novostima” iz Holandije poslao je Božović.

Bez mnogo objašnjenja i priče, trener “crveno-belih” je prebrisao i taj jedan odsto sumnje da će možda napustiti “Marakanu” godinu i po pre isteka ugovora.

  • Eto, dobili ste potvrdu i od Božovića, pa verujem da više niko nema dilemu – uz osmeh je prokomentarisao sportski direktor Blažo Raosavljević. – Mi smo od starta verovali da će sve biti u redu, fokusirani smo na pripreme za proleće, prelazni rok i narednih dana će mnogo toga biti jasnije…

“Kopi pejst” situacija od prošle zime. Božović je i tada digao glas zbog dugovanja, uprava kluba je i tada i sada odreagovala na pravi način pa je ceo projekat mogao da se nastavi u željenom pravcu. Na “Marakani” se nadaju da će uspeti da osvoje duplu krunu na kraju sezone i tako potvrde dominaciju, ali za to će im biti potrebna pojačanja.

Mnogo toga će biti jasnije narednih dana kad se Božović vrati u Beograd, a sigurno je samo da “crveno-beli” nastoje da dovedu desnog beka, dvojicu štopera, jednog centralnog veznog i jednog, do dvojice napadača. Pominju se mnogi: Boban Jović (Visla), Nikola Maraš (Rad), Bogdan Planić (Vojvodina), Nemanja Mijušković (Vardar, istekao ugovor), Nemanja Milić (Spartak), Srđan Vujaklija (Borac, slobodan), Milan Pavkov (Radnički Niš), Aleksa Vukanović (Napredak)…

RISTIĆ SE PAKUJE
MIHAILO Ristić je sve bliži odlasku u inostranstvo, ponuda je bilo sa više strana i svaka je bila zanimljiva na svoj način, ali jedino je izraelski Makabi iz Tel Aviva zapeo maksimalno i nudi 2,2 miliona evra obeštećenja odmah.
Zvezdu su do sada napustili Pablo Mouče (raskid pozajmice), Danijel Avramovski (Olimpija), Miloš Cvetković i Marko Trkulja (istekli ugovori). Na izlaznim vratima su: Damir Kahriman, Tomas Fibel, David Babunski…

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: