„Navijačka grupa Grobari Jug odlukom većine nije učestvovala na izbornoj Skupštini FK Partizan. Navedeni „navijači” nisu deo Grobara sa Juga i od istih se na svaki način ograđujemo. Grobari neće da budu ničiji instrument, već samo ono što i jesu – 12. igrač!“

U četvrtak uveče, na zvaničnoj Fejsbuk stranici Južnog fronta 1999, objavljeno je kratko saopštenje navijača Partizana Grobari Jug, koje prenosimo u celini:

– Navijačka grupa Grobari Jug odlukom većine nije učestvovala na izbornoj Skupštini FK Partizan. Navedeni „navijači” nisu deo Grobara sa Juga i od istih se na svaki način ograđujemo. Grobari neće da budu ničiji instrument, već samo ono što i jesu – 12. igrač!

Crno-bela familija, naklonjena Nenadu Bjekoviću, nastavlja borbu da dokaže da je Skupština na kojoj je Milorad Vučelić izabran za predsednika nezakonita, te je obnarodovala dokument sa pečatom Partizana i spiskom članova Skupštine iz aktiva navijača, iz reda udruženja prijatelja i navijača kluba, aktuelan na dan sednice.

Tu su imena Dalibora Miljkovića, Aleksandra Vidojevića, Dragana Đurđevića, Slaviše Valetića i Nemanje Srećkovića.

Spisak koji nam je nedavno, pak, dostavilo na uvid aktuelno rukovodstvo, za koji tvrdi da je jedino validan, drastično se razlikuje, na njemu se nalazi i potpis jedinog prisutnog – Uroša Mijatovića, uz imena navijača koji nisu uzeli učešća na Skupštini: Slaviše Veletića, Aleksandra Vidojevića, Dragana Đurđevića i Davora Miljkovića.

Izvor i foto

0 thoughts on “GROBARI JUG NA FEJSBUKU: Ograđujemo se od „navijača” na Skupštini!”
  1. Alo grobari Leonardo najavljuje titulu i počnimo sa pripremama , pustite te priče Partizan vode njegovi ljudi Zeka i Ćure i sami smo se opekli o sve ostale pa smo govorili Zeko vrati se , klub je ostao svoj i vrata su svim grobarima dobre volje otvorena , tom Bjeki je nudjeno mesto direktora sportskog sektora ne on hoce predsednik da bude i on je započeo raskol.

Ostavi komentar

Translate »