Parđu: Kristal Palas nije zainteresovan za Ivanovića

LONDON – Menadžer Kristal Palasa Alan Parđu odbacio je mogućnost da njegov klub dovede fudbalera Čelsija Branislava Ivanovića.

Mediji na Ostrvu pisali su da su londonski klubovi Vest Hem i Kristal Palas glavni kandidati za potpis kapitena reprezentacije Srbije, kome ističe ugovor na kraju sezone.

„Ne postoji nikakvo interesovanje Kristal Palasa. Souare se povredio, što je veliki gubitak za nas, ali ako želimo da se pojačamo u odbrani to će biti samo na levoj strani“, rekao je Parđu i tako demantovao da će Palas dobiti veliko pojačanje na poziciji desnog beka, ali i štopera.

Čelsi najverovatnije neće ponuditi Ivanoviću produžetak saradnje, ali Srbin neće morati da brine jer postoji veliko interesovanje iz Kine, SAD, Italije i Engleske.

Ivanović je u poslednje vreme izgubio mesto među najboljih 11 posle odluke menadžera Antonija Kontea da u formaciji 3-4-3 na desnoj strani bude Viktor Mozes.

Ivanović je godinama bio jedan od najboljih fudbalera Čelsija i u značajnoj meri pomogao mu u osvajanju dve titule Premijer lige, Lige šampiona, Lige Evrope, tri FA kupa, dva Liga kupa i Komjuniti šilda.

On je član londonskog tima od 2008. godine kada je došao iz moskovske Lokomotive za 9,8 miliona funti.

Foto Tanjug/M. Marković, arhiva

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: