Emotivna poruka Đorđevića povodom 25 godina osvajanja Evrope: Sve legende kluba pogurale tu moju loptu

Emotivna izjava legendarnog Saleta – Junak pobede Partizana nad Huventudom te 1992. godine obratio se svim navijačima i prijateljima kluba

Junak Partizanove pobede u Istanbulu tog 16. aprila 1992. Aleksandar Saša Đorđević javio se video porukom iz Minhena, jer nije mogao zbog klupskih obaveza da bude na otvaranju izložbe povodom 25 godina od najvećeg uspeha kluba.

– Poštovani prijatelji, pričati posle 25 godina o jednom detalju igračke karijere i klupske istorije nije najlakše, ali je jako prijatno s obzirom na razlog.

Okupljenima u galeriji ŠTAB video porukom se obratio i legendarni Aleksandar Saša Đorđević.

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on

  • Kada sam pogledao video koji ste spremili da najavite jubilej, mnogo je crno-belih snimaka iz perioda kada sam tražio sebe da ugledam na tribinama.

  • I onako zumirajući video i gledajući koševe Kiće, Praje, horog Fareta tražio sam i sebe da vidim na tribinama te hale. I onda nastupaju drugi snimci, sa utakmice kada je Partizan osvojio Kup Šampiona.

– Nekako mi se činilo da svi ti ljudi, koji su prethodili ovom uspehu, kao da su svi zajedno gurnuli tu loptu koju sam ja ispustio i svom snagom ljubavi prema Partizanu joj pomogli da uđe u koš.

– Želeo bih sve da ih pozdravim, drago mi je da sam i ja deo jedne velike porodice – rekao je Đorđević.

Izvor i foto (Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: