Čović: Zaslužili smo da postanemo državni projekat!

Projekat države – Crvena Zvezda. „Nemam ništa protiv da i drugi timovi kada urade nešto ovako dobiju snažnu podršku države. Ovo nije bilo veče mrzitelja Zvezde!”, poručio je prvi čovek kluba s Malog Kalemegdana

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović smatra da je njegov klub posle serije fenomenalnih rezultata u ovoj sezoni zaslužio da dobije snažnu podršku države.

Crveno-beli su u Domu Sportova i treći put u finalnoj seriji savladali Cedevitu i tako se domogli trećeg uzastopnog trofeja u ABA ligi, odnosno petog uzastopnog učešća u Evroligi.
“Moj prvi utisak je da smo napravili veliki posao. Izuzetno dobro smo reprezentovali Zvezdu, grad i Srbiju i srpsku košarku na svim frontovima. Pokazali smo veliku dominaciju. Zaslužili smo, bez obzira na to šta ko pričao, da od ovog trenutka postanemo državni projekat. Nemam ništa protiv da i drugi timovi kada urade nešto ovako dobiju snažnu podršku države. Ovo nije bilo veče mrzitelja Zvezde!”, kazao je Čović za Informer posle pobede.

Prvi čovek Zvezde ne misli da su ovo najviši dometi crveno-belih.
“Ne mislim da je ovo vrhunac Zvezde, možemo i više, mislim na Evroligu iduće godine. Želeo bih da u Evroligi Zvezda podigne za još jedan nivo. Ove godine Zvezda je zaslužila da bude među osam, ali su se umešale neke više sile. Tada dobijete poruku i treba da budemo mudri i da se spremimo za iduću sezonu.

Planovi za sledeću sezonu.
Tim može da se sačuva ako dobijemo podršku i pomoć. Posle svih rezultata i svega što smo izdržali pojadinačno, lično i porodično, nema razloga da to ne kažemo. Drugi model je transfer igrača, ali taj put nije put kontinuiteta. Ovaj tim treba sačuvati kao i stručni štab”, rekao je Čović.

(FOTO: Star Sport)

Izvor Mozzartsport

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: