USA Open: Đoković izbačen samo zato što je Srbin! (VIDEO)

Novak Đoković je u finišu prvog seta protiv Španca Karenjo Buste slučajno pogodio lopticom u glavu Lauru Klar, linijskog sudiju


Sudije su bile neumoljice, izbacile su Novaka sa Ju Es opena a kumovala je tome i Laurina reakcija, koja je navodno morala da ode u bolnicu jer joj je bilo loše, nije mogla da diše.

Međutim, ništa ne može da se sakrije, pojavio se novi snimak. Odlično je sve odglumila i možda upropastila karijeru našem asu.

Snimak je iz ugla koji do sada nismo videli. Napravljen kamerom iza linijskog sudije koji pokazuje grimase koje je 57-godišnja Amerikanka pravila nakon što je Đoković krenuo da joj pomogne. Dok je leđima bila okrenuta Srbinu iskolačila je oči…

Skandal i sramota!

Đoković dobio još jednu kaznu!

Novinar njujorškog „Tajmsa“, Stjuart Frejzer, objavio je informaciju da je srpski teniser kažnjen i sa dodatnih 10.000 dolara i to, kako se navodi, zbog nesportskog ponašanja.

Neki su otišli korak dalje, pa se čak pojavila i priča da bi Srbin mogao da bude suspendovan i da neko vreme neće igrati tenis.

Đoković je najpre ostao bez svih poena osvojenih u dosadašnjem toku ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva SAD, zatim i bez 250.000 dolara koje je zaradio ove godine u Njujorku, a danas je saznao da će morati da plati još jednu novčanu kaznu. Verovatno će biti kažnjen i što posle meča nije izašao pred novinare. Teški dani za Noleta.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: