FOTO: TANJUG

Reprezentacija Srbije sinoć je započela svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od Engleske rezultatom 1:0, ali nije ostavila toliko loš utisak. Engleska je podbacila svojim igrama i ne deluje kao glavni favorit turnira, možda je to bila samo taktička igra Gereta Sautgejta.

Međutim, “orlovi“ su se pokazali dobro, naročito Strahinja Pavlović, koji samo što nije imao ulogu golmana na meču. Srbija se sada okreće meču protiv Slovenije koji može da bude i presudan oko prolaska u nokaut fazu. Naši reprezentativci su danas u odlično raspoloženju izašli na trening i pored neslaganja oko taktkie između Dušana Tadića i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

FOTO: TANJUG

Fdbaleri su trenirali u dve grupe. Kapitena “Orlova“ nije bilo na terenu, jer je bio sa grupom u teretani, a tamo su i Aleksandar Mitrović, SMS i većima igrača koji su igrali sinoć. Atmosfera u nacionalnom timu je odlična, a da je onaj događaj od sinoć posledica vruće glave i da je sve u najboljem redu.

Srbija igra protiv Slovenije u četvrtak od 15.00 časova na Alijanc Areni u Minhenu i sigurno će ući u susret sa velikim motivom. “Orlovi“ su imali veoma hrabar nastup protiv Engleske i to da je vetar u leđa za naredne mečeve. Pobeda protiv Slovenaca će mnogo značiti, a ta utakmica za naš nacionalni tim biće kao finale Evropskog prvenstva, tako da će sigurno biti dobre pripreme za taj okršaj.

sport.org.rs/sportal

Ostavi komentar

Translate »