Photo: Printscreen X/sportscandals1
Skoro da nije bilo utakmice na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a da nije bilo nekih incidenata. Poslednji u nizu dogodio se na utakmici između Rumunije i Ukrajine.

Rumunija vodi protiv Ukrajine golovima Stančuija, Marina i Draguša i ostalo im je smo da privedu duel kraju. Ipak, pored prelepog gola Stančuija u 29. minutu, viđen je i incident.

U toku drugog poluvremena, jedan navijač naših istočnih komšija utrčao je u teren, međutim obezbeđenje je na vreme reagovalo.

https://x.com/sportsscandals1/status/1802714244908978450

Na kraju je sproveden sa stadiona.

Evropsko prvenstvo u u fudbalu 2024. odigrava se u Nemačkoj, i to u 10 gradova. EURO će trajati od 14. juna do 14. jula. Srbija je smeštena u grupu C, a rivali će joj biti Engleska, Danska i Slovenija.

Prvi meč Orlovi su odigrali protiv Gordog Albiona, a utakmica Srbija – Engleska igrala se u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna, bio je 1:0 za Ostrvljane. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, sa početkom od 15 sati. Treći meč, Srbija – Danska, igra se 25. juna u 21 sat, takođe na stadionu Alijanc Arena u Minhenu.

sport.org.rs/E.B./sportal

Ostavi komentar

Translate »