Subotić na terenu, Dortmund ga neće

Nekadašnji reprezentativac Srbije se oporavio posle vađenja rebra

Nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić se oporavio i biće spreman da se vrati na teren posle šest meseci pauze zbog povrede rebara, ali i tromboze desne ruke.

Odlični defanzivac koji od aprila nije odigrao nijedan meč za milionere počeo je sa individualnim trenionzima.

  • Dobio sam zeleno svetlo lekara i uskoro ću moći da dajem 100 odsto na terenu. Radujem se povratku na teren, moram priznati da mi je sve ovo mnogo nedostajalo, ali nisam želeo da žurim sa povratkom – rekao je Subotić za nemačke medije.

Iskusni defanzivac je bio letos na pragu da potpiše ugovor sa Midlzborom, ali su ga lekarski pregledi sprelčili u tome.

  • Moj cilj je uvek bio da igram. Videću gde će to biti. Engleska i Premijer liga me privlače, igra se snažan i brz fudbal. Moji zastupnici su u pregovorima sa pojedinim klubovima. Verujem da ću na zimu napustiti Dortmund, jer trener Tomas Tuhel ne računa na mene – poručio je srpski defanzivac.

Subotić je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih defanzivaca, ali su ga povrede sputale da iskaže pun potencija. Pre samo dve sezone bio je na meti Liverpula koji nije žalio novac da ga dovede na Enfild, ali su ljudi iz Dortmunda odbili sve ponude, jer je tada Subotić u tandemu sa Humelsom bio jedan od najjačih aduta, tadašnjeg trenera Jirgena Klopa.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 36 utakmica i dao dva gola, ali je odlučio da se povuče iz nacionalnog tima pre tri godine.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: