Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović trenira u Gornjem Milanovcu

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović privodi kraju pripreme u Gornjem Milanovcu, organizovane u sklopu programa Olimpijskog komiteta Srbije. Na treninzima u Streljačkoj družini „Dragan Jevtić Škepo“ Arsović društvo, kao sparing partneri, prave dve talentovane Milanovčanke.

Uz Arsović, osvajača bronzane medalje vazdušnom puškom na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, treniraju Jovana Ljuboja, sada članica Partizana i Emilija Ponjavić, jedna od glavnih uzdanica SD „Dragan Jevtić Škepo“.

„Odlučili smo da pred kraj godine promenimo sredinu i nedelju pred poslednja takmičenja provedemo van Beograda. Izabrali smo Gornji Milanovac, gde imamo dobre uslove za rad i gostoljubive domaćine iz Streljačke družine “Dragan Jevtić Škepo“. Sa radom smo počeli u ponedeljak. Pripreme završavamo u četvrtak i vraćamo se u Beograd, gde Andreu očekuju poslednja takmičenja u 2020″, rekao je Dragan Donević, lični trener Arsovićeve i šef stručnog štaba SSS.

U subotu će u beogradskom „Bel ekspo centru“ biti održano treće kolo Kupa Srbije, a dan kasnije u istom objektu će biti organizovano Internacionalno prvenstvo Beograda.

Andrei Arsović dobrodošlicu je između ostalih poželeo i Predrag Marković, član Gradskog veća Gornjeg Milanovca zadužen za sport.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: