Srbiju će na EP malokalibarskim oružjem predstavljati 12 strelaca: Medalje već na nišanu

Malokalibarskim oružjem 12 strelaca na EP – Sportski direktor reprezentacije Srećko Pejković odredio takmičare za EP u Bakuu

SPORTSKI direktor reprezentacije Srbije Srećko Pejović odredio je ekipe za EP malokalibarskim oružjem u Bakuu, od 21. do 29. jula. Nastupiće takmičari koji su na nedavnom EP vazdušnim oružjem u Mariboru osvojili čak deset medalja (sedam u seniorskoj i tri u juniorskoj konkurenciji) i dve zlatne u eksperimentalnom ekipnom takmičenju

Seniori, puška (trostav 3h40 i 60 metaka ležeći): Milutin Stefanović, Stevan Pletikosić i Milenko Sebić. Seniorke: Ivana Anđušić Maksimović, Andrea Arsović i Dragana Todorović. Pištolj slobodnog izbora, seniori: Dimitrije Grgić, Damir Mikec i Duško Petrov. Sportski pištolj, seniorke: Zorana Arunović, Bobana Veličković i Jasmina Milovanović.

Juniori, puška (trostav 3h30 I 60 metaka ležeći): Lazar Kovačević, Stevan Jovanović i Veljko Ilić, juniorke (trostav 3h20 i 60 metaka ležeći): Milica Babić, Sanja Vukašinović i Nevena Armuš.

Stručni štab: Srećko Pejović (šef stručnog štaba), Dragan Donević, Goran Maksimović (treneri za pušku), Jasna Šekarić, Goran Mikec i Jelena Arunović (treneri za pištolj) i Marijana Novaković (trener za juniorske ekipe).

OI MLADIH
PARALELNO sa EP u Bakuu biće održane i kvalifikacije za OI mladih, koje će 2018. biti održane u Buenos Ajresu. Vazdušna puška, juniorke: Marija Malić, Marija Kolarević i Marija Zavišić. Juniori: Veljko Ilić i Đorđe Savić. Trener Saša Iker.

Izvor i foto Novosti 

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: