Spremite se za spektakl – U Las Vegasu će se 26. avgusta održati bokserski spektakl, nadmetaće se UFC zvezda Konor Mekgregor i neporaženi bokserski šampion Flojd Mejveder, koji je zbog ovog meča prekinuo penziju. Njih dvojica su se minule noći prvi put našla oči u oči.

Svet modernog sportskog biznisa podrazumeva stvaranje spektakla i pre nego što sam duel dođe na red. U sklopu promocije predstojeće borbe, rivali su se prvi put zajedno obratili javnosti i to pred čak 11.000 gledalaca u Stejlps centru u Los Anđelesu. I, nisu mnogo birali reči.

„Apsolutno sam počastvovan što sam ovde pred vama, želim da vam pružim istinski spektakl. Nečija ‘nula’ moraće da bude obrisana“, rekao je Mekgregor, koji ima učinak 19-3 u MMA borbama, misleći na savršeni bokserski učinak rivala, 49-0.

Mekgregor širi ruke, zadovoljan posle verbalnog duela

Foto: Tanjug/APMekgregor širi ruke, zadovoljan posle verbalnog duela

Irac se čak i našalio na račun odeće koju je odabrao Amerikanac, koji je na grudima nosio natpis TMT, dok je Mekgregor odabrao poruku „J*** se“ koja je sitno bila ispisana po čitavom odelu.

„Ma, on je sje***. Ne može to drugačije da se objasni. Ima male noge, malo telo, malu glavu. Nokautiraću ga u četiri runde, zapamtite šta sam rekao“, poručio je Konor Mekgregor.

Mejveder je uzvratio kratkom analizom finansijskog učinka dvojice takmičara. Jer, najviše što je njegov suparnik zaradio od jednog nastupa bilo je tri miliona dolara za revanš sa Nejtom Dijazom prošlog avgusta, dok je američki bokser samo od duela sa Manijem Pakjaom 2015. dobio 100 miliona „zelenih novčanica“.

Mejveder i Mekgregor

Foto: Tanjug/APMejveder i Mekgregor

„On je borac od sedam cifara. Dobro izgleda za nekog borca od sedam cifara. Ja izgledam dobro za borca od devet cifara. Isprašiću ga“, poručio je Mejveder, na šta je Irac odgovorio:

„Ne se**!“.

Kako je Mekgregor konstantno dobacivao dok je Mejveder govorio, organizatori konferencije su mu isključili mikrofon, što MMA borca nije zaustavilo, već je nastavio da komentariše reči suparnika. Bokserski šampion je, sa druge strane, istakao da je svestan da više nije ono što je nekada bio, ali…

„Sad sam starac. Nisam onaj borac koji sam bio pre 20 godina, pre deset, čak ni onaj iz pretprošle godine. Ali, imam u sebi dovoljno snage da te pobedim“, poručio je Mejveder rivalu.

Izvor i foto Blic

Ostavi komentar

Translate »