Sjajna igra Partizana protiv Primorja u Rijeci

Na vrućem gostovanju u Rijeci vaterpolisti Partizana ostvarili su drugu pobedu u Triglav ligi i to  protiv Primorja 10:4 (2:0, 3:2, 3:0, 2:2).

Već u prvoj četvrtini crno-beli su pokazali kakve su im namere u Rijeci. Agresivno i čvrsto u odbrani gol nisu primili tokom čitavih prvih osam minuta. Za to vreme su postigli dva. Nešto bolje domaćin je odigrao drugi period. I taj deo igre Partizan je dobio 3:2 i sa 5:2 otišao na poluvreme. Najbolje su gosti odigrali treću deonicu u kojoj su potpuno razbili hrvatski tim sa 3:0. Već tada je bilo jasno ko će odneti pobedu, pa je spuštena kočnica u poslednjoj četvrtini, koja je završena 2:2.

Kod Partizana najefikasniji bili su Srđan Aksentijević i Đorđe Vučinić sa po dva gola, dok su se jednom u strelce upisali Filip Janković, Nikola Lukić, Đorđe Lazić, Marko Janković, Aleksandar Radanović i Nikola Radonjić. Na drugoj strani po gol su postigli Antonio Čunko, Darko Rakovac, Lovro Paparić i Ford Džordž Valas.

Crno-beli su na deobi prvog mesta sa zagrebačkom Mladošću i Jugom. Sve tri ekipe imaju po šest bodova, ali Jug i Mladost imaju meč manje. Primorje je sedmo sa tri boda, koliko imaju oba Jadrana, POŠK i Mornar, na deobi od četvrtog do osmog mesta.

Izvor i foto Sportklub

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: