FOTO: TANJUG

Dragan Stojković Piksi je prilikom sletanja u Beograd dao kratku izjavu za novinare.

– Šta da kažem? Da kažem borili smo se, dali smo sve od sebe ali to ste videli i sami, imali ste oči valjda. Nemojte od nečega da pravite što nije. Ako je neko želeo, želeli smo mi. Ne može da se zameri ni jednom igraču, shvatite to. Jedan gol je falio, nijanse su odlučivale – rekao je Piksi.

A na temu o raskidu ugovora, samo je rekao:

– Ne znam, evo tek sad sam sleteo pojma nemam stvarno. A ni od toga ne treba praviti senzaciju, niti je Savez moja dedovina, niti… To drugi ljudi odljučuju.

Podsetimo, srpski fudbaleri nisu se proslavili na tekućem Evropskom šampionatu koji će se igrati do 14. jula u deset nemačkih gradova. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija okončali su takmičenje još u grupnoj fazi sa svega dva osvojena boda, u Grupi C, iz koje su čak tri tima nakon tri odigrane utakmice izborile plasman u eliminacionu fazu. Ispred Srbije su završili Engleska, Slovenija i Danska, a Srbija je sa poslednje dve selekcije igrala nerešesno, dok je na startu izgubila od favorita sa Ostrva.

Kako su domaći mediji pisali, Stojković je navodno smenjen sa pozicije selektora reprezentacije Srbije nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu.

sport.org.rs/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »