Derbi Foto:ATA images Derbi Foto:ATA images

Crno-beli su imali svesno dvominutno kašnjenje za početak meča u polufinalu kupa, stajali su u krugu pored svoje klupe i odugovlačili sa startom utakmice, a sve se završilo ispucavanjem lopte u aut Sameda Baždar.

Derbi Foto:ATA images

Derbi Foto:ATA images

Iako je sve ovo izgledalo veoma bezazleno u odnosu na ono što je najavljivano iz tabora Partizana, crno-bele očekuje ozbiljna kazna od strane Fudbalskog saveza Srbije, prenosi “Sport klub“.

Disciplinska i Etička komisija FSS danas je na sednici pokrenula disciplinski postupak protiv Partizana. Kapiten crno-belih Svetozar Marković dobio je žuti karton i pre početka meča, a crno-bele najverovatnije očekuje finansijska kazna.

Ni Crvena zvezda neće biti pošteđena, a branilac trofeja u kupu se tereti zbog loše organizacije i to ne samo utakmice polufinala kupa, već i 173. večitog derbija koji je odigran u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Problem za crveno-bele su bakljade i pirotehnička sredstva korišćena na severnoj i južnoj strani stadiona “Rajko Mitić“, kao i polomljene stolice na južnoj i istočnoj tribini.

Sport.org/Srbija Danas/Sportklub/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »