Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Još par dana i sezona je gotova za Partizan.

Svi su glavama odavno na odmorima jer je ekipa definitivno druga posle one pobede nad Čukaričkim u gostima, stigli do bodovne prednosti koja je ozbiljna u odnosu na TSC i koja je, pre svega, nedostižna.

Zbog toga je za njih utakmica protiv Radničkog praktično revijalna, znate već da nekoliko igrača neće igrati taj meč, a ono što je već sada jasno jeste da će četvorica od subote uveče već tragati za novim klubom.

Pored De Medine i Kastilja za koje je ranije bilo reči, Frenk Kanute definitivno odlazi iz Partizana, a pored njega ugovori ističu Siniši Saničaninu, Danilu Pantiću i Andriji Pavloviću.

Pantić i Pavlović su imali odrešene ruke da odu i još zimus, ali nije bilo ponuda koje su njima odgovarale. Sa druge strane, Saničanin je dobijao šansu pred kraj sezone, ali nije nikoga ubedio da zaslužuje mesto startera crno-belih.

Naravno, biće rastanaka koji još uvek nisu ugovoreni, kao i prodaja, najverovatnije Saldanje i Baždara, pre svih ostalih, ali je izvesno da Brazilac neće otići do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sport.org.rs/Sportske.net/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »