Okupljanje srpskih košarkaša pred kvalifikacije za SP

Okupljanje Orlova u hotelu „Kraun plaza“ u Beogradu uoči utakmica na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Prvi meč na programu je u petak protiv Austrije u dvorani „Aleksandar Nikolić, drugi je tri dana kasnije protiv Gruzije.

Pomoćnik selektora Jovica Antonić dočekao je u beogradskom hotelu „Kraun plaza“ 13 košarkaša, a u toku dana priključiće se i Marko Todorović iz Bilbaa.

U Beogradu su se okupili Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa Radanov (FMP), Aleksa Avramović (Vareze), Ivan Paunić (Tofaš), Vanja Marinković (Partizan), Marko Simonović (Zenit), Milan Mačvan (Bajern), Sava Lešić (Otinger), Stefan Birčević (Istanbul), Miroslav Raduljica (Đangsu Dragons) i Đorđe Gagić (Ješilgirešun).

Na spisku selektora Aleksandra Đorđevića, koji večeras dolazi u Srbiju, našla su se još devetorica košarkaša iz Evrolige, ali su oni dobili zabranu klubova.

Utakmica između Srbije i Austrije igra se u petak u dvorani „Aleksandar Nikolić“, kao i tri dana kasnije protiv Gruzije.

Izvor  RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: