Turnir je održan bez publike uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Najbolja borba večeri bio je duel Dušana Radovića i Admira Alimovića, koju je u svoju korist tek posle ekstra runde rešio Radović.

U drugoj borbi, devetnaestogodišnji Jovan Nikolić, alijas Terminator, još jednom je pokazao da je apsolutna klasa. Na međunarodnom kik–boks događaju Kup nacija održanom u novosadskoj hali Spens od samog starta svog meča krenuo je u napad na Almira Hodžića iz Bosne i Hercegovine i megdan završio prekidom u trećoj rundi.

U preostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Aleksa Guša – Andrija Janković 3:0, Aleksandar Milošević – Nikola Vlajkov 3:0, Nađa Milijančević – Viktorija Varadinova TKO (3. runda), Nikola Miljković – Jovan Radovanović KO (2. runda) i Ljubo Jalovi – Miloš Bajović 3:0.

Turnir je održan bez publike uz poštovanje svih epidemioloških mera, a u hali Spens bili su prisutni gradski sekretar Novog Sada zadužen za sport Ognjen Cvjetićanin, bivši kik–bokser, kao i predsednik KBSS Srđan Bugarčić, potpredsednici Dejan Milosavljević i Ivan Sočo i legendarni dugogodišnji selektor, sportski direktor i predsednik Trenerske komisije KBSS Miodrag Jotić.

Sledeći kik–boks događaj, „Balkan best fajters” biće održan za vikend u Jagodini, a planirano je da učestvuje 40 takmičara iz 10 zemalja.

Ostavi komentar

Translate »