Odlična utakmica protiv Igokee ali odbrana mora bolje

Miroslav Muta Nikolić posle meča protiv Igokee

Još defanziva ne funkcioniše kako sam zamišljao, radićemo u hodu – poručio je trener Partizana. Moraće pojedinci da se uozbilje ako misle da ostanu ovde – jasan je strateg Igokee.

Trener Partizana Miroslav Nikolić je bio zadovoljan činjenicom da je njegov tim zabeležio pobedu protiv Igokee (117:104), ali ne i prikazanim u defanzivi.

– Igrali smo na mnogo poena, kao u NBA ligi. Nisam se tome nadao, jer je Igokea nedavno pobedila Budućnost i Cedevitu, koji su uz Zvezdu najbolje ekipe u ligi. Nama je Čakarević mnogo važan za odbranu i jedva sam čekao da se vrati kako bismo tu bili čvršći, mada to nismo bili ni sada. Još to ne funkcioniše kako sam zamišljao. Sve što smo postavljali, ništa nije prošlo. Ima dosta posla tu, radićemo u hodu, jer stalno putujemo, ali ćemo biti spremni. U principu, uvek sam zadovoljan kada se dobije – rekao je Nikolić.

Podršku novim saigračima u dvorani je pružao i Samardo Samjuels koji će najverovatnije naredne nedelje debitovati u crno-belom dresu.

– On je dobar igrač bez sumnje, videćemo kako će se ponašati. Još nije odradio nijedan trening. Napadački je stabilan, videćemo kako ćemo sa njim braniti „pik en rol“, krupan je i ako se bude ponašao kao Miler i Gos biće dobro – poručio je Muta.

Strateg gostiju Dragan Bajić je bio ljut na svoje izabranike.

– Moj tim je godinama igrao možda i najbolju odbranu u ligi. Ne znam šta se sada dešava, igrači nisu ispoštovali dogovor, možda su pomislili da nonšalantnom igrom mogu da prođu, jer sam posle poraza od MZT-a rekao da sam ja kriv. Videćemo kako ćemo dalje. Neki će morati da se uozbilje ako misle da ostanu ovde – zaključio je Bajić.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: