Nikolić: Možda dođu navijači, sutra nema stranih liga

BEORGAD – Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da veoma poštuje Napredak, ali da se protiv Kruševljana nada nastavku uspešne serije.

„Pred nama je gust raspored u finišu jesenjeg dela, igraćemo pet utakmica u 20 dana. U dobroj smo seriji od 11 pobeda i jednog remija, ali to ne mora ništa da znači jer ima još puno da se igra. Ipak, znaju se naše ambicije, a to su tri boda“, rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

On je pohvalio rezultate i igru Napretka ove sezone, kao i trenera Dragana Ivanovića.

„Igraju sa trojicom štopera i očigledno da im to donosi rezultat. Uprkos tome, uvek u završnici imaju dosta igrača koji se pridodaju, pa nas to upozorava“, rekao je Nikolić i dodao da su neizvesni nastupi Evertona Luiza zbog virusa i Nemanje Mihajlovića zbog povrede.

Na pitanje novinara kako komentariše slab odziv publike na stadionu Partizana, Nikolić je rekao:

„O tome se priča već 20 godina. Na početku sezone svi dođu na stadion kada je lepo vreme, ali od novembra se opredele da ostanu kućama, možda zbog loše infrastrukture. Verujem da će protiv Napretka doći navijači da nas podrže, baš zato što je petak i nema utakmica iz najjačih liga“, rekao je Nikolić.

Utakmica 17. kola Superlige između Partizana i Napretka igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

Foto Tanjug/J.Pap, arhiva

Izvor

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: