Leonardo OSTAJE!

Kontroverzna poruka brazilskog fudbalera na Instagramu. Ali, sportski direktor Partizana Ivica Iliev za MONDO umiruje: „Sve je ok, pričao sam sa njim, ovo je njegov način da kaže svima HVALA“.

Leonardo je postao najvažniji fudbaler sadašnjeg tima Partizana, njegov glavni motor, ali da li je svemu tome (VEĆ) došao kraj?

Brazilac je na svom Instagram profilu objavio poruku iz koje se moglo zaključiti da će napustiti crno-bele već u predstojećoj zimskoj pauzi. Između ostalog je napisao da će mu „Partizan zauvek ostati u srcu“.

„Dolazak u Partizan je najbolja odluka u mom životu i ovaj klub, sa sjajnom istorojom, zauvek će biti deo mog života i mog srca. Hvala svima na podršci, posebno navijačima kojima dugujem svo poštovanje ovog sveta. Daću sve od sebe na ove dve poslednje utakmice“.

Lembro desse dia como se fosse hoje a volta minha para futebol novamente e graças a Deus deu tudo certo muito orgulhoso por fazer a melhor escolha de vim para esse clube que tem uma história linda no futebol ???????????????????⚽️⚽️⚽️???⚫️⚪️⚫️⚪️ I remember this day as if it were today my return to football again and thank God everything was very proud to make the best choice I came to this club that has a beautiful history in football Partizan will stay forever in my life and mine heart❤️❤️❤️❤️❤️Thank you also for the affection that everyone has with me especially the fans whom I owe all the respect of the world and we will go with everything for the last 2 games✈️✈️??✌️️ obrigado pelo carinho que vocês têm por mim sou muito grato por tudo venho aqui expressar a minha felicidade com vocês família branco e preto??????Family White and black⚫️⚪️⚫️⚪️

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on

MONDO je odmah kontaktirao sportskog direktora crno-belih Ivicu Ilieva, koji je uz osmeh, rekao:

„Ne, ne, sve je u redu. Video sam i ja to, pričao sam sa Leonardom i shvatio sam tu njegovu poruku baš onako kako je i napisana. Ovo je bio njegov način, njegov gest da se zahvali svima u klubu, posebno navijačima za podršku i da pokaže da mu je ovde lepo, da se ‘pronašao’, da izrazi emociju“.

Dakle, on ostaje?

„Da, da, on nam je mnogo važan“, odgovorio je Iliev.

Leonardo je u Partizan došao jula ove godine, uz poruku navijačima da će ih usrećiti igrama i golovima.

Obećanje je ispunio. Nakon što se adaptirao na fudbal u Srbiji počeo je da pokazuje šta zna, a definitivno je osvojio srca navijača Partizana odlučujućim golom u ovosezonskom „večitom derbiju“.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: