Konačno novi sponzor odbojkaške Superlige

Poštanska štedionica novi sponzor odbojkaške Superlige

Posle godinu dana pauze najjače srpsko odbojkaško prvenstvo ponovo ima sponzora, a Poštanska štedionica obavezala se da će plaćati sva službena lica na utakmicama Superlige, ali i Prve lige i Prve B lige

Banka Poštanska štedionica i Odbojkaški savez Srbije potpisali su danas ugovor o sponzorstvu odbojkaške Superlige za sezonu 2017/2018.

Posle godinu dana pauze najjače srpsko odbojkaško prvenstvo ponovo ima sponzora, a Poštanska štedionica obavezala se da će plaćati sva službena lica na utakmicama Superlige, ali i Prve lige i Prve B lige.

Predsednik OŠ Zoran Gajić istakao je da je Poštanska štedionica pokazala prjateljski odnos prema srpsoj odbojci.

„Poštanska štedionica je prepoznala kapacitete i podržala nas kao jedina banka koja je naš prijatelj. Pozvao bih sve naše klubove da imaju obzir prema finansijskim transakijama i otvore račun u Poštanskoj štedinici, kao što je to uradio Odbojkaški savez Srbije. Poslaćemo cirkularno pismo svim klubovima, to nije naređenje, već savet“, rekao je Gajić na konferenciji za medije u prostorima Turističke organizacije Srbije.

Kako je naglasio Gajić, Poštanska štedionica imaće direktan i finansijski povraćaj od sponzorstva.

„Od nas sve zavisi, lopta je na našoj strani mreže. Moraćemo da se dokažemo“, navodi Gajić.

Predsednik Izvršnog odbora Poštanske štedionice Bojan Kekić izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje sa OŠ.

„Imamo dugu tradiiciju, prosle godine smo proslavili 95 godina postojanja i jedina smo domaća banka u vlašništvu države Srbije. Želimo da budemo pobednička banka svim klubovima, posebno u Kosovskoj Mitrovici. Klubovi neka stvaraju nove talente i reprezentaciju“, rekao je Kekić.

Kekić poručuje da će u sledećoj godini PŠ razviti mrežu sa više od 1,5 miliona klijenata.

„Želiml da imamo što više klijenata, ali i da budemo svi živi i zdravi“, kazao je Kekić i dodao da će PŠ u novembru i decembru uručivati nagrade za najboljeg odbojkaša i odbojkašicu meseca.

Na konferenciji za medije prisustvovali su brojni predstavnici Poštanske štedionice i Odbojkaškog saveza Srbije, ali i medinskih kuća.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: