Dolazak sunčanih dana i leta kao godišnjeg doba uglavnom znači malo zatišje što se tiče sportskih dešavanja. Najveće fudbalske lige su na odmoru do prve polovine avgusta. Sa druge strane, krenule su kvalifikacije za različita evropska takmičenja kao i neke lige koje tradicionalno počinju tokom leta kao što su norveška ili danska takmičenja. To znači da kladionice i dalje normalno rade, i da je dovoljno da samo napravite pravi tiket, pa da očekujete određeni potencijalni dobitak. No, taj dobitak će vam zavisiti i od izbora kladionice, a to je nešto čemu se mora temeljno pristupiti kako se kasnije ne bi snosile posledice zbog lošeg odabira.

Ako ste početnik odnosno tek krećete sa klađenjem, ono što možete uraditi odmah na početku je konsultacija sa prijateljima ili poznanicima koji su iskusniji u kladioničarskom svetu, i koji vam dosta mogu pomoći. To se naročito odnosi na to koja kladionica ima dobru reputaciju, odnosno kako su se online kladionice kao što je Superbet ili neka njoj slična pokazale iz njihovog ugla . Oni vam mogu reći i kako se koja kladionica ponaša kada dođe do određenih problema, i kakav generalni odnos imaju prema svojim igračima, a to će vam sve kasnije značiti prilikom konačnog odlučivanja.

Drugu stvar koju možete proveriti na početku je da li određena kladionica ima sve potrebne licence za rad. To u praski znači da li kladionica posluje u skladu sa svim zakonima i zakonskim propisima države u kojoj radi, i da li ćete vi bez ikakve bojazni moći da se kladite u njoj. Iako bi sve kladionice trebalo da je poseduju, licenca se za svaki slučaj ipak mora proveriti. U vezi sa ovim je i provera oko stepena online bezbednosti koju kladionica nudi. Ovo će vam biti važno zbog toga što želite da se komunikacija između nje i vas odvija u najsigurnijem vidu odnosno da znate da su vaši lični podaci u svakom trenutku zaštićeni u najvećoj mogućoj meri.

Kako vas nijedna kladionica ne bi ograničavala na sportove na koje možete da se kladite, dobro je da proverite ponudu svake kladionice u koju želite da uložite novac. Bilo bi poželjno da ta kladionica za koju se odlučite nudi što više različitih sportskih takmičenja i prvenstava kao i da ponuda markera na mečevima bude što raznovrsnija. To će značiti da je kladionica sa jedne strane sigurnija za igranje, a sa druge strane će i vama omogućiti da se kladite na što više događaja ili da ih možda kombinujete sa onim najpopularnijim.

Način i metode plaćanja u jednoj kladionici su takođe bitna stavka kada se budete odlučivali za neku od njih. Bitno je da proverite na koji sve načine možete da uplatite tiket, a što je veća ponuda, to će vama biti bolje jer ćete nekad želeti da izvršite uplatu na jedan način, a drugi put na neki drugi. Takođe, u poslednje vreme neke kladionice dozvoljavaju i uplate putem kriptovalute i preko digitalnog novčanika, te ne bi bilo loše da i ove informacije proverite.

Korisnička podrška je vrlo bitna stavka kada se radi o svakoj kladionici. Ona govori o odnosi koji ta kladionica ima prema svojim klijentima, i o tome koliko su joj bitni u svakom momentu. Dobro bi bilo kada bi kladionica imala više načina komunikacije sa igračima jer će to automatski značiti i da ćete neki vaš potencijalni problem rešiti na brži i efikasniji način. Mnoge kladionice se odlučuju za chat podršku, ali nekada vam ona neće biti dovoljna. Stoga bi bilo loše da možete da se korisničkoj podršci obratite i putem maila ili preko određenog broja mobilnog telefona odnosno Viber poruke.

Još jedna od bitnih stavki prilikom odabira kladionice mogu biti i različiti bonusi i promocije koje ta kladionica nudi kao i to da li se ove dodatne pogodnosti odnose i na neke manje popularne sportove poput vaterpola. Gotovo sve online kladionice danas nude bonuse dobrodošlice, ali ono po čemu se razlikuju su drugi bonusi i sve popularnije promotivne akcije. Dobro pogledajte sve ono što kladionice nude kada su ove stvari u pitanju jer bi vam onda moglo biti i jasnije gde biste mogli da uplatite vaš tiket. To će značiti da ćete u nekoj kladionici možda naići na promociju koja će vam u potpunosti odgovarati, i omogućiti da vaš potencijalni dobitak i dodatno uvećate.

Ostavi komentar

Translate »