Utakmica protiv Gruzije i više nego važna – Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utamice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove – rekao je kapiten “orlova”

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović izjavio je da je utakmica u Gruziji prelomna i najbitnija u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

  • Nije fraza, ova utakmica je prelomna i najbitnija u celim kvalifikacijama. Pobedili smo Moldavce i pobeda protiv Gruzije bi dobila na značaju. Znamo da za nas ne postoje lake utamice, bitan je samo rezultat i da upišemo bodove – rekao je Ivanović novinarima u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečima svi, uslovno rečeno favoriti, računaju sa maksimalnim brojem bodova protiv Moldavije i Gruzije.

  • Ovom utakmicom možemo da završimo dobar deo posla. Poznajem njihov tim, biće teško. Ne volim da pričam o tome i govorim da smo favoriti. Ako jesmo, na terenu moramo da pokažemo. Meč nam donosi mnogo i moramo da iskoristimo takvu šansu – poručio je defanzivac Zenita.

Matić, doskorašnji Ivanovićev klupski drug u Čelsiju, istakao je da pobeda u Gruziji neće izmaći ukoliko ekipa bude ponovila dobre stvari iz Velsa.

  • Nikada ne idemo na remi, ko god da je protivnik. Naravno, ne znači da ćemo da se plasiramo ako pobedimo, ima još da se igra, ali ovo bi mogla da bude prelomna utakmica – bio je jasan Matić i dodao da prija kada čuje da se za njega interesuje Barselona, ali da je u potpunosti skoncentrisan na obaveze u Celsiju i borbu za titulu u Premijer ligi.

Izvor i foto Novosti

Ostavi komentar

Translate »