Muslin: Gruzija je nepredvidiva reprezentacija

Gruzija je naredni protivnik Orlova – Mogu da odigraju vrlo dobro, pa čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv slabijih od sebe – istakao je selektor Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je igrače za izuzetno važno gostovanje u Gruziji i poručio da je taj duel trenutno najvažniji u kvalifikacijama.

  • Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom ciklusu, ali za mene jeste jer je naredna. Idemo po tri boda, ali znamo da neće biti lako. Svaki bod je važan, isti su i protiv „malih“ i drugih. Mi smo i u Velsu išli na na pobedu, ali smo na kraju osvojili bod – rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečcima Gruzija je u najmanju ruku nepredvidiva reprezentacija.

  • Mogu da odigraju vrlo dobro, pa čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv slabijih od sebe. Poznajem njihov mentalitet, radio sam sa dosta gruzijskih reprezentativaca u Rusiji – istakao je Muslin uz konstataciju da je zadovoljan formom igrača i da će ostati dosledan formaciji.

Srbije posle četiri odigrana kola u D grupi kvalifikacija za Mundijal u Rusiji zauzima drugo mesto sa osam bodova, dva manje od Irske, dok su Gruzijci peti sa dva osvojena boda.

Utakmica između Gruzije i Srbije igra se u petak od 18 sati na stadionu „Boris Paičadze“ u Tbilisiju.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: