Fudbaler Napretka zaradu dao u humanitarne svrhe

Gest za primer svima fudbalera Napretka koji je sve plate dao u humanitarne svrhe

Herojski gest fudbalera Nikole Mitrovića – Posle inostrane karijere, fudbaler Nikola Mitrović odigrao je polusezonu za Napredak iz Kruševca i to besplatno jer je sve plate dao u humanitarne svrhe i tako svojim primerom pokazao šta znači biti human.

Skromni vezista za Sportski žurnal ističe da je tokom svoje bogate karijere zaradio dovoljno i da je najveće zadovoljstvo kada hoćeš i možeš da pomogneš onima kojima je pomoć najpotebnija.

– Uvek sam spreman da pomognem. Odazivao sam se raznim akcijama, jer želim i mogu. Kada sam se vratio u Napredak odlučio sam da svaku zaradu dam u humanitarne svrhe, jer znam da će taj novac nekome i te kako značiti. U dogovoru sa klubom moja plata je direktno odlazila na račun organizacije „Budi human“, čiji je osnivač naš nekadašnji vaterpolista Aleksandar Šapić – istiakao je Mitrović

Da podsetimo, tokom karijere Nikola Mitrović je igrao za Makabi Tel Aviv, Volgu, Anartozis,  Šangaj Šenhun, Ujpešt i Videoton, a sledeća destinacija za iskusnog vezistu mogla bi da bude Poljska.  

Jedan od najlepših golova jesenjeg dela koji je postigao Mitrović pogledajte klikom na link ispod:

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: