U Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj je „zaposlen“ novi set kadrova.

Fudbalski savez Srbije nastavio je da osvežava kadar.

Ovog četvrtka popodne u „Kući fudbala“ u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora FSS kojom je predsedavao Slaviša Kokeza, predsednik te organizacije.

Na portalu FSS objavljen je kratak izveštaj sa ove sednice u kom su nabrojani svi novi ljudi u nekoliko različitih komisija i odbora.

Evo kompletnog spiska:

Novi član Izvršnog odbora FSS je Ivica Kralj, bivši reprezentativac a sada prvi čovek FK Mačva. Takođe, Odbor za hitna pitanja FSS, pored predsednika Slaviše Kokeze, čine Goran Bunjevčević, Dušan Mrakić, Zoran Šćepanović, Dragan Simović i Goran Milanović.

Izvršni odbor FSS doneo je odluku o izboru Komisija IO FSS. Predsednik Stručnog odbora FSS je Ilija Petković , potpredsednik Vladimir Petrović a članovi Aleksandar Janković, Zvonko Živković i Ljubinko Drulović.

Na čelu Omladinske komisije biće Milovan Mitić, potpredsednik Branislav Novaković, a članovi Ivica Francišković, Perica Ognjenović i Branislav Nikolić. Predsednik Komisije za razvoj fudbala je Ivan Đukanović, potpredsednik Goran Ljubinković, a članovi Nemanja Filipović, Radmilo Ivančević, Goran Sretenović i Dejan Branković.

Odlukom IO FSS Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije je Ljubisav Sekulić, a za zamenika Komesara za bezbednost postavlja se Darko Grabež.

Formirano je i stručno veće Centra za edukaciju fudbalskih trenera FSS na čijem čelu se nalazi Slobodan Pavković, a članovi su Slavoljub Muslin, Ljubiša Tumbaković, Zoran Filipović i Dejan Ilić.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »