Dušan Savić apsolutni pobednik Memorijala „Novica Pauljičić”

Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić iz Prokuplja, apsolutni je pobednik 14. memorijala Novice Pauljičića, nekadašnjeg proslavljenog asa Jugoslavije i Evrope, koji je u Boru okupio više od 45 takmičara iz cele Srbije

Savić ne krije najviše sportske ambicije na predstojećim državnim, balkanskim i svetskim prvenstvima, gde ga, kako ističe, očekuje jaka konkurencija.

Za nedelju dana na državnom prvenstvu u Beogradu branim titulu prošlogodišnjeg prvaka u teškoj kategoriji. Nedelju dana kasnije, takođe branim tutulu apsolutnog šampiona i na balkanskom prvenstvu u Knjaževcu. Biće veoma teško, ali se ipak nadam odličnim rezultatima – izjavio je reprezentativac SrbijeDušan Savić.

Odlične rezultate na prestižnim takmičenjima očekuje i selektor bodibilding i fitnes reprezentacije Srbije Zoran Stojić, koji ističe da je tokom priprema na „slatkim mukama” oko sastava tima.

Biće to veliki izazov za mene kao selektora, jer se na prvenstvu u Beogradu očekuje više od 100 takmičara. Nadam se da ćemo na balkanskom kupu u Knjaževcu osvojiti najmanje 15 medalja. Nakon toga, očekuju nas svetski šampionat, za žene u Varšavi i za muškarce u Španiji – istakao je selektor SrbijeZoran Stojić.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: