Danko Lazović: Nemamo boljeg od Nemanje Vidića za predsednika FSS!

Strelac prvog gola za Srbiju ubeđen da bi njegov nekadašnji saigrač doneo boljitak dolaskom ne čelno mesto Saveza.

Posle Nemanje Matića, javnu podršku Nemanji Vidiću, dao je još jedan bivši srpski fudbalski reprezentativac – Danko Lazović. 

Nekadašnji centarfor Partizana, Fejenorda, PSV Ajndhovena i Zenita ušao je u istoriju srpskog fudbala kao prvi strelac za nacionalni tim posle razlaza sa Crnom Gorom. Bilo je to 2006. godine u prijateljskom meču sa Češkom u Uherskom Hradištu, rezultatom 3:1 za „orlove“.

– Stojim iza svake Nemanjine reči u saopštenju i nadam se da će jednom doći u srpski fudbal, jer mislim da je to jedino rešenje da u ovo tranziciono vreme, kada doživljavamo krizu morala, struke, pa i finansija, da dođu takvi ljudi i povedu naš fudbal napred, nabolje. Dobro sam upoznao Nemanju igrajući godinama zajedno u reprezentaciji s njim. Znam koliko je karakteran, dobar, pošten – istakao je Lazović.

Danko Lazović kaže da je s ponosom stao uz Nemanju Vidića, ljudsku i fudbalsku veličinu.

– Moje je pravo da izaberem Vidića, ne libim se da to kažem i ne plašim se ničega. Svi koji imaju hrabrosti ovo će vam reći. Igrao sam za sve reprezentativne selekcije, debitovao u A selekciji još dok se ona zvala Jugoslavija. Voleo sam moju reprezentaciju i dalje je volim, ponosan sam i na prvi gol za selekciju Srbije. Mislim da mi sve to daje za pravo da kažem ono što mislim – jasan je Danko Lazović.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: