Crvena zvezda dobila čak pet pojačanja iz omladinskih redova!

Fudbalski klub Crvena zvezda u toku današnjeg dana predstavila je petoricu omladinaca koji su potpisali profesionalne ugovore sa šampionom Srbije.

Crveno-beli na rezultatskom planu dominiraju na svim frontovima, a dok se Dejan Stanković i igrači spremaju za duel sa Voždovcem koji je na programu u ponedeljak, sportski sektor kluba sa Marakane vredno radi. 

Zbog dobrih partija u omladinskim selekcijama Crvene zvezde, klub je odlučio da nagradi talentovanu decu koja će predstavljati budućnost kluba. Prve profesionalne ugovore poptisali su Aleksa Stojković (2002, prednji vezni), Pavle Bjelanović (2003, desni bek), Marko Stojanović (2003, prednji vezni), Stefan Pirgić (2003, prednji vezni), Ognjen Stojković (2004, levi bek).

Budući prvotimci Zvezde će nastaviti da rade i stasavaju u omaldinskoj školi crveno-belih, a na promociji igrača posebno ponosan bio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

– Čestitam momcima. Ovo je prvi profesionalni ugovor koji su potpisali. Nadam se da je ovo tek njihov početak i da će potpisati još mnogo ugovora, kao i uspeti u ovom sportu. Od igrača sve zavisi, kako ćete prihvatiti svoje obaveze, težak rad i odnos prema fudbalu. Pored treninga savetujem dečake da nastavite da se obrazuju, jer će im to pomoći u poslu kojim se bave. Želim im zdravlje, ljubav, jer bez ljubavi prema fudbalu, a i prema svojim bližnjima teško mogu napredovati u životu. Nadam se da će imati puno sreće i uspeha u daljoj karijeri – rekao je Mijailović.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: