Binić o slučaju Vlahović: Ovde je u pitanju i život, a ne tri boda za Napredak ili posustajanje Partizana u trci za titulom!

Nekadašnji as Crvene zvezde pozvao direktora Zajednice Super lige da postupi po zakonu

I Dragiša Binić se oglasio povodom ”slučaja Vlahović”! Predsednik FS Rasinsog okruga imao je komentar na situacoiju koja je nekolikod ana aktuelna u srpskom fudbalu, a tiče se napadača Partizana i njegovog igranja bez lekarsog uverenja.

Podsetimo, Vlahović je odigrao dva-tri minuta protiv Napretka u prvenstvenom meču, iako njegpovo lekarsko uverenje nije imalo pečat.

Kruševljani se pozivaju na Pravilnik FS i traže službeni rezultat 3:0, dok je direktor Zajednice Super lige Vladimir Bulatović istakao da crno-belima neće biti oduzeti bodovi.

Nije bitno što bi Napredak bodovno profitirao iz ovog slučaja, odnosno Partizan još više posustao u trci za titulu, ali ovde je u pitanju i život. Ko bi danas odgovarao da se mali Vlahović povredio protiv Napretka!? Aman, u pitanju je dete, po uzrastu još uvek kadet i zbog toga svi nadležni treba da preispitaju odluke, detaljno prostudiraju pravila i presude po zakonu – jasan je bio Binić u izjavi za Sportski žurnal.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: