Aleksandar Pavlović: „Verujem da dolaze bolji dani za KK Partizan!“

Član Upravnog odbora Partizana i bivši košarkaš Aleksandar Saša Pavlović izjavio je da se nada boljim danima crno-belih.

Crno-beli u ABA ligi trenutno imaju skor od pet pobede i šest poraza i drže peto mesto na tabeli, dok su Evrokupu izborili Top 16 fazu.

„Uvek verujem u bolje sutra, a posebno u naš Partizan. Ova kriza kroz koju prolazimo je trenutna i ići će to ka boljem. Verujem i u ekipu i u klub. Nadam se naravno najboljem“, izjavio je Pavlović za klupsku televiziju.

Pavlović kaže i da mu košarka generalno u uslovima pandemije koronavirusa izgleda užasno i dodaje da može da zamislili koliko je teško igračima da traže motivaciju pored svih putovanja, konstantnog testiranja i igranja bez navijača.

„Pokazuju se neki trzaji, postoji nada da će to da ide ka boljem. Ali, u svakom slučaju nije nikome lako. Treba ostati pozitivan i razmišljati samo o tome što se trenutno dešava. Nadam se da će korona brzo da prođe i da će naš Partizan da se vrati na stare staze. U tom pravcu idemo. Ciljevi su opet visoki, guramo ka tome“, zaključio je Pavlović.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: