Zdravko Mamić preuzima TSC iz Bačke Topole?!

Zdravko Mamić, najpoznatiji begunac od hrvatskog zakona i čovek koji je nepravomoćno osuđen za pljačku više od 300 miliona kuna iz Dinama (oko 40 miliona evra), planira da se vrati fudbalu, ali ne u hrvatskom, već srpskom * Dugogodišnji vlasnik Dinamo Zagreb, njegov predsednik, alfa i omega hrvatskog trofejnog kluba, Zdravko Mamić, odlučio je da uplovi i u srpski fudbal preuzimanjem fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole


– Nemam nikakav razlog zbog kojeg ja sutra ne bih radio u Crvenoj zvezdi ili u Partizanu jer su to za mene institucije. Kada ne bih imao bolju situaciju, da nisam u Dinamu, i da na tržištu u normalnim, uređenim okolnostima imam takvu ponudu, zar ne bi to bila privilegija za mene? To ne bi bila kazna. Ja se na to ponosim iako znam da ću zbog toga imati mnogo problema – rekao je Mamić u jednom intervjuu u avgustu, a tom prilikom je otkrio da je na sličnu temu razgovarao i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

– Sreo sam se sa Vučićem nakratko u Mostaru prošle godine na Sajmu privrede, bili su tu na skupu predsednici Dodik i Čović, pozdravili smo se, čestitao mi je na svim mojim uspesima sa Dinamom i pitao me je: „Kada ćeš doći u moju Zvezdu“ – istakao je Zdravko Mamić.

Sa Mamićem na čelu, TSC bi postao znatno ozbiljniji konkurent Zvezdi i Partizanu, klubovima koji potpuno dominiraju srpskim fudbalom.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: