Veliko priznanje za srpsku odbojku: Atanasijević i Podraščanin u idealnom timu Lige šampiona!

Priznanje za srpsku odbojku – Iako nisu osvojili evropsku krunu, srpski odbojkaši su dobili velika individualna priznanja

Odbojkaši Zenita nastavili su sa dominacijom u evropskoj odbojci, pošto su i treću godinu uzastopno osvojili titulu u Ligi šampiona. U finalu su bili ubedljivi protiv Peruđe (25:15, 25:23, 25:14), za koju nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Atanasijević, Marko Podrašćanin i Mihajlo Mitić.

Nisu mogli protiv najmoćnijeg tima sveta, ali su Atanasijević i Podraščanin odigrali sjajan završni turnir u Rimu i na kraju su osvojili individualna priznanja i izabrani su u idealni tim.

One of the middle blocker of DHL 2017 CEV Champions League Final Four – Men is Marko Podrascanin! #CLF4Rome #CLVolleyM #InCampoConDHL

A post shared by SIR Safety Perugia Volley (@sirsafetyperugia) on

Atanasijević je izabran za najboljeg korektora, a Podraščanin za najboljeg srednjeg blokera na F4 u Rimu, pa im je to uz vicešampionsku titulu uteha posle poraza u finalu.

Treće mesto osvojio je Lube, za koji nastupa Dragan Stanković, a u borbi za treće mesto savladali su Berllin Volejs iz Nemačke, za koji igra Aleksandar Okolić.

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: