Veliki povratak Bobana Bajkovića?!

Dugogodišnji golman Crvene zvezde Boban Bajković mogao bi uskoro da na velika vrata ponovo uđe u profesionalni fudbal!

Boban Bajković sada već ima 31 godinu, a na fudbalskim terenima ga nema još od proleća 2015. godine, kada se rastao sa belgijskim Lirsom.

Mnogi su mislili da je popularni Bajko definitivno okačio kopačke o klin, ali juče su azerbejdžanski mediji najavili njegov veliki povratak na teren.

Naime, Bajković bi uskoro mogao da obuče dres jednog od najboljih azerbejdžanskih klubova, Nefčija iz Bakua, gde je veliki trag u proteklim godinama ostavio još jedan bivši Zvezdin golman Saša Stamenković.

Prema najnovijim informacijama, Bajković će u Nefčiju najpre morati da “položi prijemni“, zajedno sa letonskim vezistom Aleksandrsom Fertovsom i Brazilcem Žonasom Enrikeom Pesalijem, kako bi se izborio za novi ugovor.

Podsetimo, Bajković je član Crvene zvezde bio od 2004. do 2014. godine, ali je u tom periodu nekoliko puta išao na pozajmice. Sa Marakane je otišao posle osvojene titule i prekinute dominacije Partizana u srpskom fudbalu, ali se u belgijskom Lirsu, baš kao i trener Slaviša Stojanović, nije dugo zadržao.

Sada ima novu priliku da pokaže svoje kvalitete, pa mu želimo da uspešno odradi tu probu u Nefčiju i nastavi Stamenkovićevim stopama.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: