Utakmica koja se dvostruko računa

Učinak vaterpolista Partizana i Vojvodine u večerašnjem susretu u Regionalnoj ligi prenosi se u Super ligu Srbije, koja se igra na proleće

Na Banjici se večeras sastaju vaterpolisti Partizana i Vojvodine (19,45 č). Utakmica se igra u Regionalnoj ligi, ali se dvostruko računa, jer se njen ishod prenosi i u Super ligu Srbije, koja počinje u aprilu.

U takmičenju klubova iz naše zemlje, Hrvatske i Crne Gore odigrana su dva kola. Novosađani su oba meča izgubili (u gostima od Jadrana iz Herceg-Novog i kod kuće od zagrebačke Mladosti), dok su „crno-beli” odigrali samo jedan susret. U prvom kolu su na Banjici pobedili splitski Mornar, a u drugom su bili slobodni.

Partizan će sticajem okolnosti da propusti i četvrto kolo. Bilo je predviđeno da prekosutra bude gost splitskog Jadrana, međutim zbog problema njegovog protivnika s bazenom susret je odložen za nedelju dana.

I Beograđani i Novosađani imaju vrlo mlade ekipe. Zato će ovaj okršaj da pokaže ne samo šta mogu u ovom trenutku (i jedni i drugi u predahu lige nisu gubili vreme), nego još više da se proceni šta bi od njihovih igrača, kao nosilaca prvog tima, moglo da se očekuje u dogledno vreme.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: