FCSB je u velikim probolemima pred utakmicu kod TSC-a u Senti u kvalifikacijama za Ligu Evrope


Delegacija iz Bukurešta u Srbiju nije ni doputovala kompletna, jer je ceo stručni štab, kao i jedan igrač, bio pozitivan još i pre puta. A nakon što im je priključen trener B tima FCSB-a novi pozitivni slučajevi, ne u vezi s njim. Rumunski mediji prenose da je čak devetorica igrača i isto toliko članova stručnog štaba! Sve skupa 18 zaraženih.

U toku je sastanak sa delegatima Uefe koji će FSCB-u saopštiti konačnu odluku, odnosno da li će se meč uopšte igrati ili će biti registrovan službenim rezultatom 3:0 za TSC. Postji mogućnost da utakmica bude odložena za dan kako bi Rumuni mogli da eventualno dovedu nekog iz omladinskog pogona kako bi popunili sastav.

Što se tiče igrača, pozitivni su golman Andrej Vlad, štoperi Andrej Miron, Darijuš Olaru i Julijan Kristea, vezisti Florin Tanase, Ovidiju Popesku, Jonut Vina i Andrej Pandele, te napadač Serđu Buš.

To dalje znači da gosti iz Bukurešta na raspolaganju imaju samo 14 igrača. Među njima samo jednog golmana, 19-godišnjeg Razvana Dukana, koji još nije upisao takmičarski debi za FSCB.

Ostavi komentar

Translate »