Tadić: Kao dečak gledao sam Piksija i učio….

BEOGRAD – Najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić izjavio je danas da mu mnogo znači Zlatna lopta FŠ, ali da će ona dobiti još veći značaj kada se nacionalni tim plasira na Svetsko prventsvo u Rusiji.

„Zadovoljan sam kako je prošla ova godina, sada se polako vraćam posle povrede nosa i nadam se da ću i u narednoj imati uspeha u klubu i reprezentaciji. Najveća nagrada za čitavu zemlju bio bi plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, težak put je pred nama, ali imamo sve preduslove da uspešno završimo posao“, rekao je Tadić na svečanosti u hotelu Kraun plaza.

Vezista engleskog Sautemptona ističe da je reprezentacija vratila kult, za šta je, prema njegovom mišljenju, najzaslužniji selektor Slavoljub Muslin.

„Osećamo podršku navijača i svih oko nas. To nam jako znači, bez toga bi bilo teško, ako svi budemo bili kao jedan, bićemo na Mundijalu u Rusiji“, poručio je Tadić i kao najveći lični trenutak u 2016. godini označio ovacije navijača i skandiranje njegovog imena posle pobede nad Austrijom (3:2).

On je posebno naglasio da mu prijaju pohvale Dragana Stojkovića Piksija, takođe dobitnika Zlatne lopte FŠ kao najboljeg trenera.

„Velika je čast, izlišno je pričati koliko znače reči jednog od najboljih srpskih fudbaler ikada. Kao dečak učio sam od njega i ostalih naših legendi, drago mi je što je i on dobio Zlatnu loptu“, poručio je Tadić, uz konstataciju da će se uskoro vratiti na teren.

„Mogao sam i ranije da se vratim sa maskom, ali me je ljutila. Nisam mogao da igram sa njom i da imam periferni pogled na terenu“, zaključio je Tadić.

Izvor

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: