SUSRET PRIJATELjA: Rusija bolja od Srbije

Veterani Srbije i Rusije odigrali su u četvrtak u dvorani SC „Vizura“ u Beogradu prijateljsku utakmicu, u kojoj su gosti slavili sa 2:1 (21:25, 25:15, 15:8)

VETERANI Srbije i Rusije odigrali su u četvrtak u dvorani SC „Vizura“ u Beogradu prijateljsku utakmicu, u kojoj su gosti slavili sa 2:1 (21:25, 25:15, 15:8). Pre početka meča, Vladimir Grbić, prvi potpredsednik OSS, predao je Nikolaju Platonoviču Patruševu, članu UO Odbojkaške federacije Rusije, poklon povodom novog susreta veterana dve prijateljske zemlje.

Meč su posmatrali Aleksandar Vasiljevič Čepurin, ambasador Rusije u Srbiji, Aleksandar Boričić, predsednik CEV, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Petar Bogunović, predsednik OSV i potpredsednik OSS, i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.

Srbija je igrala u sastavu: Stojanović, Kozomara, Vladisavljević, Lj. Žeželj, Alić, Jeremić, Marković, D. Žeželj, Bojičić, Nestorović, Dačević, V. Grbić. Trener je bio dr Bogdan Sretenović.

Za Rusiju su nastupili: Jaramenko, Gorbenko, Ali, Jerhov, Mironov, Stražnjikov, Panov i Patrušev. Trener Stanislav Ševčenko, predsednik OF Rusije i potpredsednik CEV.

Meč su sudili Dejan Rogić i Miloš Rakićević.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: